نشریه علمی دانشجویی زیست سپهر برترین نشریه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

برگزیدگان سومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه تهران با حضور معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در تالار فردوسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران در این مراسم گفت: رتبه بندی، حمایت و انتشار یک مجله واحد از تمام نشریات دانشجویی دانشگاه از برنامه‌های معاونت فرهنگی در حوزه نشریات دانشجویی است.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران کم‌توجهی به امور فرهنگی را برای دانشگاه زیان بار دانست و گفت: به دلیل غفلت از مسایل فرهنگی نشاط، امید و طراوت میان دانشجویان وجود ندارد بنابراین مشکلات افزوده خواهد شد.

در این جشنوراه نشریه زیست سپهر توانست در بخش نشریات کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مقام اول را کسب نماید. همچنین مقام اول در بخش مقاله علمی نیز به خانم انوشه کفاش از نشریه زیست سپهر تعلق گرفت. آقای بهالدین محمودی نیز توانست رتبه سوم در بخش طنز را برای نشریه زیست سپهر به ارمغان بیاورد.