درباره نشریه

نشریه زیست سپهر که توسط انجمن علمی- دانشجویی محیط زیست در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به چاپ می‌رسد، تلاش می‌نماید تا حد ممکن نیاز امروز جامعه پژوهشگران محیط زیست و رشته­‌های مرتبط را برای چاپ مقالات مرتبط با محیط زیست برطرف نماید. نشریه زیست­ سپهر تلاش نموده میزبان مقالات دانشجویان رشته محیط زیست و رشته­‌های مرتبط از سراسر کشور باشد. همچنین سعی بر این بوده هیأت تحریریه نشریه ترکیبی از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه­‌های معتبر داخلی و خارجی باشند. این نشریه به شیوه نشریات معتبر جهانی در هر شماره با دعوت سردبیر از دانشجویان و پژوهشگران کشور، مقاله‌ه­ای در رابطه با محیط زیست چاپ خواهد نمود. با این امید که بتواند مطالب مفید، به روز و ارزشمندی را در اختیار جامعه پژوهشگران محترم قرار دهد.